Kako postati pčelar? (ili što vam je sve potrebno za jedan dobar početak u pčelarstvu)

Pozdrav budući pčelari i svi vi koji to želite postati!
Reći ćemo vam nekoliko razloga zašto postati pčelar. Kao prvo vaše radno okruženje je uvijek u prekrasnoj prirodi, kao drugo, uzgojem pčela vi iste aktivni ekolog i na kraju pomažete pčelama da proizvedu najslađi i najzdraviji proizvod a to je med.

Što vam je sve potrebno za jedan dobar početak? Pogledajte u našem videu u kojem smo vam dali sve bitne informacije o nabavci opreme za pčelarstvo. Pomažući pčelama da stvaraju dragocjeni med i sami ćete osjetiti povezanost sa prirodom. Proces proizvodnje meda je samo održiv.

Da li vam je poznato da trećina ljudske hrane ovisi o oprašivanju pčela? Fascinantno, zar ne? Pčele proizvode med pomoću svog probavnog sustava koji je jedinstven u prirodi i nemoguće ga je industrijski simulirati. Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog  punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara. Zato ste upravo na pravom mjestu! Pogledajte naš video ili pročitajte naš vodič za kupnju opreme. U asortimanu nudimo sve što vam je potrebno za pčelarstvo, ali uz to dajemo vam i podršku, kako u edukaciji tako i u dobrim savjetima.

Prelistajte naš vodič - troškovnik opreme:

Scroll to Top