TKO SMO MI

Tvrtka Euroapis d.o.o je trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću za prodaju pčelarske opreme i usluga.

EUROAPIS d.o.o., Josipa Jurja Strossmayera 298, 32283 Vođinci
OIB: 55855524169, IBAN: HR4223400091110962880
direktor Silvio Cvitković
Adresa naše web-stranice je: https://www.euroapis.hr

 

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO

Komentari – Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Kontakt forme – Pomoću kontakt forme za dostavu osobnih podataka prikupljamo podatke zbog boljih usluga korisnicima i ne koristimo ih za marketinšku namjenu. Također, prilikom dostave osobnih podataka putem kontakt forme kako bismo bili usklađeni sa Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), prije slanja osobnih podataka korisnik daje privolu za upotrebu njegovih osobnih podataka za potrebe poslovanja tvrtke Euroapis d.o.o., odnosno za pružanje usluga svojim korisnicima.

Kolačići – Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

 

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB-STRANICA

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

 

ANALITIKE

Ova stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimiziranih podataka o posjetiteljima stranice.

 

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

 

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

 

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

 

GDJE ŠALJEMO VAŠE PODATKE

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Euroapis d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Euroapis d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Scroll to Top